Истинският мъжки кодекс:1. Мъж, който носи фотоапарат на ергенско

...
   Истинският мъжки кодекс:1. Мъж, който носи фотоапарат на ергенско
Коментари Харесай

Простите мъжки правила

 

 

Истинският мъжки кодекс:

1. Мъж, който носи фотоапарат на ергенско празненство, напълно законно може да бъде погубен и изяден от другите присъстващи.

2. Ако ви разпитва дамата на другар, неговата другарка, майка, татко, духовник, ортодонт или счетоводител, никога не би трябвало да давате потребна информация. Препоръчително е да се отхвърля неговото (на приятеля) битие.

3. Ако се познавате с него повече от 24 часа, сестра му за вас е неприкосновена вовеки.

4. Да се оплаквате от марката бира в хладилника на другар е строго неразрешено. Разрешено е само да се мърмори за нейната температура.

5. Да отвличате вниманието на грозната другарка на момичето, което вашият другар смъква, е ваша директна отговорност.

6. Ако някой път се е случило да спите с страшилище, на вашите другари е изрично неразрешено да приказват за това, дори на ергенското празненство.

7. Преди да вършиме секс с „ бивше “ гадже на ваш другар, вие сте длъжни да желаете позволение от него. Той, на собствен ред, е задължен да го даде.

8. Жени, които настояват, че „ Обичам да виждам спорт “, се преглеждат като шпиони досега, в който не показват отлични знания по отношение на разпоредбите на играта и не изгризят пилешкото бутче до последната хапка.

9. Общоприетата признателност към другари, които са ти помогнали да се пренесеш, е бира.

10. Може да си позволите да пиете „ женско “ плодово пиво, единствено в случай че лежите на безоблачен плаж… и в случай че ви го подаде супер модел с внушаваща гръд… и в случай че питието е за сметка на заведението.

11. Мъж в компания на красиви дами, облечени предизвикателно, би трябвало да бъде задоволително изтрезнял, с цел да се бие.

12. Да говорите с различен мъж в тоалетната е разрешено единствено, в случай че сте в една и съща слитуация: в случай че и двамата сте в прилежащи писоари или в случай че и двамата сте на опашката. Във всички други случаи диалогът би трябвало да се състои единствено от кимване.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР